december 6, 2016

Over Emmellie

Wie is Emmelie van Dongen?

Als kind een dromertje en altijd al bezig met het uiten van mijn expressie én harmonie creëren in mijn omgeving. De HBO studie Creatieve Therapie was mij dan ook op het lijf geschreven. Na deze met succes te hebben afgerond, ben ik een jaar gaan reizen en heb veel moois ontdekt. Eenmaal terug in Nederland kwam een baan als theaterdocente bij Scholen in de Kunst me bijna aanwaaien. Lesgeven aan en samen werken met kids vind ik machtig mooi. Kinderen blijven me verrassen en ze kunnen heerlijk magisch denken. In 2010 voelde ik de behoefte om me te professionaliseren en ben ik naast mijn werk de HBO opleiding Theaterdocent gaan studeren. In 2012 ben ik aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht afgestudeerd.

Ik geef inmiddels tien jaar theaterles aan kids van 3 tot en met 15 jaar. Echter sinds een aantal jaar zie ik in mijn omgeving steeds meer kinderen, die niet volledig in hun kracht staan. Dit gaat mij aan het hart en in mij groeide de wens om deze kinderen te kunnen helpen om weer helemaal zichzelf te zijn. Vandaar dat ik nu deze taak aan ga. Om mijn vaardigheden uit te breiden en te verdiepen, ben ik naast mijn werk begonnen met de opleiding tot Mindfulnesstrainer.

Begin 2013 heb ik mijn certificaat behaald tot kindertrainer Mindfulness aan de Academie voor mindfulnessteaching. Nu begeleid ik kinderen met behulp van een mooie creatieve mindfull mix bij mij aan huis.

EmPowerMe Nieuwsbrief

Contact EmPowerMe

Aucubastraat 38

3812 TP Amersfoort

T: 06-29384498

E: emmelie.vandongen@gmail.com